Zünd BHS150 – Volautomatische materiaalafhandeling met robotarmen

Zund Benelux

Zünd BHS150 – Volautomatische materiaalafhandeling met robotarmen

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

De unieke combinatie van volautomatische materiaalafhandeling en digitaal snijden met hoge prestaties vormt de sleutel tot industriële productie. Met de BHS150 verlengt u de productietijd en verlaagt u tegelijkertijd de bedrijfskosten.

Een materiaalstapel van 1,5 meter maakt langere productietijden mogelijk. Daardoor kunt u grote oplagen economisch en efficiënt verwerken. Voltooide stapels kunnen tijdens lopende productie worden afgenomen. Dit proces is te zien in de onderstaande media.

De BHS150 is gericht op gebruik met Zünd-snijmachines uit de G3- en D3-serie. De D3 zorgt dankzij de technologie met dubbele balken voor significant hogere prestaties en biedt zo maximale productiviteit.

De gesneden vellen worden door de transportband van de afvoereenheid exact op de pallet gestapeld. Door dit stapelproces zijn, afhankelijk van de taak, geen staanders nodig om de snijdelen tegen te houden. Dat bespaart tijd en kosten bij het scheiden van de individuele goederen.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.