Zünd D3 Serie

Zund Benelux

Product delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Beschrijving

Met het innovatieve ‘dubbele balksysteem’ vormt de D3 de nieuwe maatstaf voor prestaties. De twee balken kunnen elk met tot drie verschillende modules worden uitgerust en zorgen ervoor dat de materiaaldoorvoer in één klap wordt verdubbeld. De intelligente snijmachinebesturing verdeelt de opdrachten optimaal over de beide balken en zorgt zo voor een zo groot mogelijke productiviteit.

Dankzij het bouwdoosprincipe kan de D3 op elk moment worden aangepast aan nieuwe eisen. Door deze unieke modulariteit is de D3 zeer waardevast en biedt de D3 grote investeringszekerheid. Definieer uw productie-eisen en stel uit het Zünd-modulaire concept uw op maat gesneden snijconfiguratie samen. Opwaarderen en uitbreiden is altijd mogelijk.

Volautomatische productie optie voor D3
Met het BHS150 systeem (Board Handling System) kunt u grote materiaal oppervlakken 24/7 verwerken met behoud van kwaliteit en de flexibiliteit die u gewend bent van Zünd. Het systeem verlicht de werkzaamheden van het personeel.

Voordelen:
– Verlaagt uw productietijd
– Tot zelfs 1,5 meter materiaal stapelhoogte
– 24/7 productie mogelijk
– Met de volautomatische plaattoevoer en -afname beperkt de inzet van personeel zich tot het beladen en afnemen van de gestapelde pallets.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.