Algemeen Productiemedewerker

Efka BV

Algemeen Productiemedewerker

Ben jij een veelzijdige en gemotiveerde professional met een passie voor productie en/of logistiek? Wij zijn op zoek naar een Algemeen Productiemedewerker die ons team komt versterken! In deze rol ben je verantwoordelijk voor diverse productie- en logistieke taken binnen onze organisatie. De Algemeen Productiemedewerker speelt een veelzijdige en essentiële rol in ons productieproces. Door het combineren van verschillende taken, zoals het bedienen van machines, het uitvoeren van assemblage-, montage- en verpakkingswerkzaamheden, kwaliteitscontroles, en het waarborgen van een veilige werkomgeving, maximaliseer je je flexibiliteit en veelzijdigheid. Dit draagt niet alleen bij aan het succes van ons bedrijf, maar ook aan de tevredenheid van onze klanten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Hoewel je in de basis een vaste plek in het productieproces hebt, is flexibiliteit belangrijk. Af en toe wissel je tussen verschillende afdelingen om waar nodig ondersteuning te bieden. Deze variatie zorgt ervoor dat je werk uitdagend en afwisselend blijft, terwijl je tegelijkertijd bijdraagt aan de continuïteit en efficiëntie van onze productie.

Een van je taken kan zijn om onze aluminium profielen nauwkeurig te zagen. Je werkt nauwkeurig volgens technische tekeningen om ervoor te zorgen dat de frames de juiste maatvoering en hoek hebben. Je stelt hierbij de machine in op de juiste lengtes en zaaghoeken en zorgt dat je de juiste profielen pakt.

Je kan je hiernaast bezig houden met de assemblage van frames. Hier in is precisie essentieel voor de volgende stap in het productieproces: de montage van leds. Hier plaats je de leds op de frames of dibond-panelen, waarbij je ervoor zorgt dat alles perfect is geplaatst en bedraad wordt volgens de specificaties.

Nadat het zagen en/of de assemblage en montage van de frames zijn voltooid komt het verpakkingsproces. Hier zorg je er voor dat alle producten zorgvuldig en volgens de richtlijnen worden verpakt, met de juiste verpakkingsmaterialen en methoden. Vervolgens maak je de producten verzendklaar door ze te etiketteren, de benodigde documentatie toe te voegen en ze op pallets te stapelen. Je zorgt ervoor dat alle verzendinformatie nauwkeurig is, zodat onze producten juist verpakt en op tijd bij de klant arriveren.

Op alle afdelingen is een goede kwaliteitscontrole een belangrijk onderdeel van je werk. Je controleert en inspecteert alle gedane werkzaamheden op kwaliteit, juistheid en eventuele schade. Bij afwijkingen meld je deze en neem je corrigerende maatregelen om ervoor te zorgen dat alleen producten van de hoogste kwaliteit onze fabriek verlaten.

Geïnteresseerd?
Ben jij de veelzijdige professional die wij zoeken? Solliciteer dan nu!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.