Partners In Events BV

Partners In Events BV

Partners In Events BV

Over ons

Welkom bij Partners in Events, een nieuwe partner in eventmaterialen!
Als nieuwste speler in de eventbranche, nodigen wij je uit om Partners In Events te ontdekken. Wij zetten ons in om unieke ervaringen te bieden met creatieve oplossingen en kwalitatieve beurs en eventmaterialen.
Door een jarenlange ervaring in de reclamewereld, hebben wij onze expertise gebundeld om een gespecialiseerde groothandelsoplossing te bieden die perfect aansluit bij de behoeften van de moderne beurs- en evenementenbranche.
Als officiële distributeur en partner van adsystem. zijn wij trots om jou een uitgebreid assortiment van hoogwaardige eventmaterialen aan te bieden, van wandframes en presentatiewanden tot beursstands en counters. Onze producten zijn ontworpen om elk evenement te versterken en te verfraaien, en dat tegen aantrekkelijke groothandelsprijzen!
Met Partners in Events krijg je toegang tot tal van voordelen:
• Uitgebreid Assortiment voor In- en Outdoor: Van promotionele hulpmiddelen tot complete beursoplossingen, voor elk type evenement hebben wij de juiste producten.
• Aantrekkelijke Kortingen en GRATIS verzending: Profiteer van scherpe kortingen als tussenhandelaar en maximaliseer jouw winstmarges.
• Hoogwaardige Kwaliteit: Wij garanderen producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.
• Snelle Levering: Met onze Europese productie kunnen wij snel en betrouwbaar leveren, wat cruciaal is in de evenementenbranche.
• Persoonlijke Service: Ons deskundige team staat klaar om jou te ondersteunen met advies en uitstekende klantenservice.
• Innovatieve Trendsetter: Wij ontwikkelen continu ons assortiment en blijven voorop lopen in de markt van innovatieve reclame, zodat jij altijd kunt profiteren van de nieuwste mogelijkheden.

Kijk snel op www.partnersinevents.com/registreer en schrijf je in voor een exclusief reseller inkoop-account.

Voor meer informatie kun je ons bereiken op werkdagen via +3185 0280 381 of op sales@partnersinevents.com.

Met vriendelijke groet,
Robert Philipe de Klijne
Sales manager
Partners in Events BV

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.