Nieuw bij Filmolux: easy dot® PET silver L-UV spiegelfolie

New at Filmolux: easy dot® PET silver L-UV mirror film
Filmolux Benelux B.V.

Nieuw bij Filmolux: easy dot® PET silver L-UV spiegelfolie

Ontdek een wereld van grenzeloze creativiteit met easy dot® PET silver L-UV! Onze PVC-vrije folie maakt de vormgeving van reclame- en verkooppromoties uniek.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Ontdek een wereld van grenzeloze creativiteit met easy dot® PET silver L-UV spiegelfolie! Met deze PVC-vrije folie voeg je een vleugje elegantie en luxe toe aan jouw ontwerpen vanwege het hoogwaardige metallic oppervlak met spiegeleffect, dat niet alleen opvalt maar ook een indrukwekkende opaciteit biedt.
Met een dikte van 100 µm is de folie niet alleen zeer eenvoudig te verwerken, maar biedt het ook een uitstekende printkwaliteit die je uitingen tot leven brengt.
Of het nu voor etalages, winkelpromoties of opvallende beursstands is, easy dot® PET silver L-UV is de ideale oplossing die het verschil maakt.

Waarom kiezen voor easy dot® PET silver L-UV?

◼️ Opvallend spiegeleffect: Transformeer elke ruimte met een glanzende zilver/chroom metallic look van hoge kwaliteit. Perfect voor sprankelende etalages, beursstands en promoties en evenementen.

◼️ Milieuvriendelijke keuze: Doe mee met ons streven naar duurzaamheid. Deze PVC-vrije polyester folie is ontworpen met het milieu in gedachten, met een lijm op waterbasis vrij van oplosmiddelen.

◼️ Gemakkelijk aan te brengen: Dankzij de easy dot®-technologie is het aanbrengen van de folie een fluitje van een cent. De dot-vormige lijm zorgt voor een luchtbelvrije applicatie, zelfs voor niet-gespecialiseerde gebruikers.

◼️ Veelzijdig en duurzaam: Ideaal voor een verscheidenheid aan sectoren, waaronder detailhandel, horeca en evenementen. De folie is vormvast en gaat tot 2 jaar mee.

◼️ Eindeloze creatieve mogelijkheden: Print op de folie met UV-uithardende en latex-inkten om gepersonaliseerde ontwerpen te maken die betoveren en inspireren.

Vraag direct een sample aan of bestel online!

Voeg met easy dot® PET silver L-UV net dat vleugje luxe en elegantie toe aan reclame displays, etalages en het interieur van winkels, horeca, tentoonstellingen en nog veel meer… Vraag vandaag nog jouw sample aan en ervaar zelf de uitzonderlijke kwaliteit van easy dot® PET silver L-UV of bestel direct in onze webshop!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top

SIGN & PRINT Expo WORDT VISUALIZE EXPO

Een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe website. De bekende Sign & Print beurs presenteert zich vanaf nu als Visualize Expo!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom Visualize Expo.